Home                                                                                      Kampi Durresak

 

Ndryshim I papritur ka ndodhur ne kampin Durrsak. Hasan Lika qe momentalisht eshte tranjer I U-21 te shqiperise eshte larguar nga rroli I tranjerit. Ai tashme eshte drejtor teknik I ekipit Durresak. Emri I ri eshte Hysen Dedja qe sezonin e kaluar ishte ne drejtim te Lushnjes.Teuta eshte nje ekipi I madh qe kerkon te vej tonin ne kampionatin Shqiptar dhe per mua eshte nder ta drejtoj ate, ka thene Dedja. Kontrata e nenshkruar eshte 1vjecare dhe nese realizohen objektivat ai do te qendroj eshte mesuar te thot presidenti I Teutes Edmomd Hasanbelliu. Objektivat e Teutes jane: Fitimi I nje kupe dhe pjesmarrja ne kupat Evropiane. Per realizimin e ketij objektivi z.Dedja I ka kerkuar presidentit qe te jet aktiv ne blerjen e lojtareve.

Nje lajm tjeter eshte mesuar nga kampi Durrsak, sulmuesi durresak Justin Bespalla ka mundesi qe sezonin tjeter te luhaj per ngjyrat e Partizanit

 

 

 

 
- CopyrightŪ 2000-2001 Eduart Ndreu -